News & Events

Jurriaan Steen, coördinator van onze rekennetwerken, is op 1 augustus benoemd als practor van het Rekenpractoraat. Het Rekenpractoraat is een initiatief van de BVMBO en de ROC’s Albeda, Deltion en Summa.

Onderzoek naar rekenen in het mbo
Jurriaan gaat samen met rekendocenten onderzoek doen naar rekenen in het mbo. Het doel is om alle huidige en toekomstige initiatieven op het gebied van praktijkgericht onderzoek te verzamelen, zodat ze toegankelijk zijn voor rekendocenten in het mbo. Kennisdeling is hierbij essentieel. Daarom blijven de regionale subnetwerken die door het Steunpunt taal en rekenen mbo worden georganiseerd bestaan. Deze worden vanaf 1 januari 2019 georganiseerd door het Rekenpractoraat.

Practorale rede
Tijdens de conferentie Taal en rekenen: van 1931 naar 2020, die op 27 november wordt georganiseerd door de Steunpunten taal en rekenen vo en mbo, spreekt Jurriaan zijn practorale rede uit.

Meer informatie
Voor meer informatie en/of wanneer je interesse hebt om onderzoek te doen in je eigen rekenlespraktijk, is Jurriaan te benaderen via rekenpractoraat@gmail.com.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.