News & Events

FlyerOpleider2025

Platform Opleider2025 verbindt opleiders en praktijkbegeleiders in het mbo die samen dit mooie onderwijs vormgeven. Platform Opleider2025 biedt, in samenwerking met het Expertisecentrum Beroepsonderwijs (ecbo), dit Kennisatelier aan om opleiders en praktijkbegeleiders met tools en handvatten te ondersteunen bij het ontwerpen van beroepsgericht onderwijs. In dit Kennisatelier krijg je relevante, actuele (onderzoeks) kennis aangereikt en wissel je ervaringen uit met andere publiek-private samenwerkingsverbanden. Beide kun je vervolgens gebruiken om je eigen ontwerpvraag een stap verder te brengen.

Voorbeelden van ontwerpvragen die aan bod kunnen komen:

  • Hoe voer ik een goede dialoog met bedrijven in de regio over de actualiteit van de leerinhoud van de opleiding?
  • Hoe ontwerp ik een leeromgeving in samenwerking met de praktijk?
  • Hoe geef ik mijn onderwijs vorm in samenwerking met de praktijk?
  • Hoe kom ik in contact met de bedrijven en hoe onderhoud ik dat contact structureel?

Twee bijeenkomsten
Het Kennisatelier bestaat uit twee bijeenkomsten. Klik hier voor exacte data, locaties en tijden. Bij aanmelding omschrijf je bondig je ontwerpvraag. Een van de begeleiders van het kennisatelier neemt vervolgens contact met je op voor een korte intake. Dit Kennisatelier is open voor deelnemers uit alle sectoren/domeinen.

Geïnteresseerd?
Klik hier om je aan te melden. Er zijn geen kosten verbonden aan dit Kennisatelier.
Heb je vragen, neem dan contact op met Anniek van Anraad (BVMBO, projectleider), Hester Smulders (ecbo) of Jose Hermanussen (ecbo). Meer informatie over Platform Opleider2025 vind je hier.

Powered by:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.