News & Events

De Nationale DenkTank 2016 is een groep bestaande uit pas afgestudeerden en promovendi die zich jaarlijks over een maatschappelijk thema buigen (www.nationale-denktank.nl). Dit jaar hebben we ons als doel gesteld om met praktische, nieuwe ideeën het Nederlandse beroepsonderwijs (mbo en hbo) nog beter te maken. We werken hierbij samen met 11 mbo’s en 2 hbo’s verspreid over heel Nederland.

Onze eerste stap is om het huidige beroepsonderwijs in kaart te brengen. Om te weten wat er bij u als docent leeft hebben we een enquête opgesteld. Deze vormt een aanvulling op de vele interviews die we in het veld houden. Deze enquête gaat over uw ervaringen als docent, en uw visie op de rol van de docent in het beroepsonderwijs van de toekomst. Uw mening is voor een goed beeld van de praktijk onmisbaar.

Het invullen van de enquête duurt ongeveer 8 minuten en uw antwoorden worden direct meegenomen in onze analyses. We hopen op uw medewerking, zodat we ook uw ideeën mee kunnen nemen in onze analyses.

Link naar enquete: https://onderzoekstool.nl/aa/nationale-denktank-2016-docenten

Mocht u nog vragen hebben over wat wij doen of willen meewerken aan een (telefonisch) interview, dan kunt u contact opnemen met Daan de Jong (d.dejong@nationale-denktank.nl)

De gegevens van dit onderzoek worden vertrouwelijk behandeld. Zij zijn uitsluitend bedoeld voor het onderzoek. Alvast hartelijk dank!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.