News & Events

Het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap organiseert een aantal keer per jaar een ‘Denk mee met OCW’ bijeenkomst (voorheen: de Praktijkspiegel). Leraren en schoolleiders gaan daar in gesprek met beleidsmedewerkers over onderwijsbeleid. We vinden het erg belangrijk om leraren en schoolleiders direct bij het beleidsproces te betrekken.

Op veler verzoek organiseren we dinsdag 29 januari 2019 van 15.00 tot 18.15 een bijeenkomst voor docenten/instructeurs en teamleiders in het middelbaar beroepsonderwijs.Bij de bijeenkomst wordt na afloop een borrel geserveerd met een hapje en een drankje.

Locatie van de bijeenkomst is de Hoftoren in Den Haag (tegenover het Centraal Station). Reiskosten worden vergoed met een vaste reiskostenvergoeding van € 0.19 per km. Om in de Hoftoren te komen, heb je een paspoort of rijbewijs nodig.

We hebben nog een aantal plekken vrij, dus geef je op. Wil je collega’s uitnodigen? Stuur deze nieuwsbrief dan aan ze door en laat ze zich aanmelden voor de bijeenkomst én de mailinglijst.

Klik HIER om je aan te melden.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.