Bekendmaking Team van het jaar 2022.

Onderwijsteam van het jaar 2022

Op initiatief van de AOb en de BVMBO wordt op maandag 16 mei 2022, voor de derde maal de prijs voor het ‘Onderwijsteam van het Jaar’ uitgereikt. De prijs wordt tijdens het ‘Ambassadeursgala’ van ‘DitisMBO’, uitgereikt aan het team dat dit jaar een bijzondere prestatie, een innovatieve oplossing voor een knellend probleem heeft gevonden of een bijzonder initiatief heeft ontwikkeld waardoor de kwaliteit van het onderwijs aanwijsbaar versterkt en verbeterd is. Dit kan zijn op het gebied van BPV-organisatie, Taal en Rekenen, examinering, samenwerking met het bedrijfsleven, studieloopbaanbegeleiding enz.

Iedereen die te maken heeft met het mbo (docenten, teams, teamleiders, studenten, bedrijven, ouders) kon een onderwijsteam nomineren,

Bent u bijvoorbeeld zo’n docent die vindt dat het team waar u deel van uitmaakt, een geweldige prestatie heeft geleverd en dat dit gedeeld moet worden met heel Nederland?
Meld dit team dan voor zondag 13 februari 2022 0.00 uur aan door het formulier van deze link in te vullen of door de QR-code te scannen. AANMELDEN IS NIET MEER MOGELIJK.

De aangemelde onderwijsteams hebben de opdracht gekregen om hun bijzondere prestatie schriftelijk of per vlog toe te lichten. Een beroepsjury van docenten selecteert vervolgens de 10 meest opvallende inzendingen. Deze 10 teams krijgen de kans om door middel van een openbare pitch in maximaal 15 minuten te laten zien waar zij trots op zijn. Op basis van deze pitch zal een jury bestaande uit een docent, een student, lid van een CvB en een vertegenwoordiger van een leerbedrijf de top 3 bekend en kiest een winnaar. De winnaar wordt tijdens het gala ‘Dit is Mbo’ op 16 mei 2022 bekend gemaakt.

Het winnende team mag zich een jaar lang Onderwijsteam van het jaar noemen. Naast de eeuwige roem ontvangt het team een mooie award uit handen van de minister van Onderwijs, Cultuur & Wetenschap.

Met vriendelijke groet,

Organisatie ‘Onderwijsteam van het jaar 2022’
Namens AOb en BVMBO

Voor vragen over de verkiezing kunt u contact opnemen met:
Giel Kessels
Giel.kessels@bvmbo.nl
06 31675373