Diner pensant

 

UITNODIGING DINER PENSANT
‘PROFESSIONELE ONTWIKKELING VAN DE MBO-DOCENTEN’

Wil jij meedenken over jouw eigen professionele ontwikkeling en jouw loopbaan? Wil jij, met je collega’s, een sterke beroepsgroep vormen waarin jullie je stem over jullie eigen professionele ontwikkeling kunnen laten horen? Doe dan mee met het Diner Pensant over het thema ‘Professionele ontwikkeling van de mbo-docenten’.

Onlangs heeft de heer Rinnooy Kan een (voorlopig) advies uitgebracht over de vorming van een sterke beroepsgroep in het kader van de wet Beroep Leraar; de wet waar ook het Lerarenregister deel van uitmaakt. Hij heeft in dat advies voorstellen gedaan over professionele ontwikkeling en bekwaamheidsonderhoud van mbo-docenten. De BVMBO wil graag met jullie in gesprek over dit advies en wat de beroepsvereniging kan bijdragen om deze professionele ontwikkeling zelf ter hand te nemen en zo een de regie houden over onze eigen professionele ontwikkeling.

Tijdens een heerlijk diner in herfstsferen zal in drie gangen dit thema verder uitgediept worden door in dialoog te gaan met docenten, bestuurders, stafmedewerkers en andere geïnteresseerden.

Wanneer
donderdag 22 november 2018, inloop 17.30 uur

Waar?
Restaurant Chronos, leerrestaurant van het roc van twente,
Wierdensestraat 65, Almelo

Aanmelden
Wilt u laten weten of u aanwezig bent via dit aanmeldformulier.
Aanmelden kan tot 9 november 2018.