Last van knellende regels? Kom naar de MBO brigade!

Op 23 mei organiseert de BVMBO een themabijeenkomst in samenwerking met de MBO-Brigade. De MBO Brigade bestaat uit docenten, beleidsmakers en juristen. Zij gaan met jullie kijken of knellende regels geschrapt moeten worden of dat er ruimte gezocht moet worden. De brigade vloeit rechtstreeks voort uit het Bestuursakkoord dat MBO Raad en ministerie van Onderwijs vorig jaar tekenden. 

Zelf casus indienen.

Op deze themabijeenkomst wordt de werkwijze van de MBO-Brigade uitgelegd. Tevens kunnen docenten, die last hebben van knellende wet- en regelgeving, hun casus inbrengen en bespreken. De MBO-Brigade zal een eerste scan maken van de casus. Op basis van deze scan kan de MBO-Brigade kijken wat ze kan doen: echt indienen bij de brigade voor nader onderzoek of docenten terplekke helpen om ruimte in de regels te vinden. Soms staat de regelgeving namelijk meer toe dan docenten denken. Verder kan de brigade uitleg geven over ingewikkelde wet- en regelgeving. 

Dus….knelt het in jouw onderwijspraktijk en wil je meer ruimte? Meld je dan aan voor deze bijeenkomst. Heb je geen casus maar wel interesse in de MBO Brigade dan ben je ook van harte welkom.

Ja! Ik meld me aan voor deze bijeenkomst! Klik dan HIER

Wanneer: 23 mei 2019

Tijden: 16.00 – 18.00 uur, inloop 15.45 uur

Locatie: NOVA College Zijlweg 203 2015 CK Haarlem