Uitnodiging docententafel met als gespreksthema kwaliteitscultuur

Het Kwaliteitsnetwerk mbo en BVMBO nodigen u graag uit om deel te nemen aan een docententafel met als gespreksthema kwaliteitscultuur. Waarom kwaliteitscultuur? Dit thema is als rode draad opgehaald in de oriënterende gesprekken met de deelnemende instellingen en in de conferentie “Kwaliteit op het spoor” van het Kwaliteitsnetwerk mbo in het Spoorwegmuseum op 5 oktober 2017.

Van de 28 thema’s van de conferentie kregen de thema’s “kwaliteitsbesef in onderwijsteams” en “Hoe ondersteun je teams in het versterken van kwaliteitscultuur” bij de plenaire ‘urgentie’-peiling de meeste stemmen.  In het verlengde van de conferentie willen we graag met u en collega’s in gesprek over kwaliteitscultuur en wat dit betekent in de praktijk van alledag. Samen met Paula Willemse (IVA Onderwijs) gaan we aan de slag met vragen als “Waar loop je tegen aan? Wat zijn succesfactoren? Of wat kunnen we leren van elkaar?”

Docententafels organiseren we vanuit het Kwaliteitsnetwerk mbo om te leren van elkaar en zo ‘in de klas’ tot beter onderwijs te komen. We nemen thema’s bij de hoorns die de instellingen van het netwerk zelf benoemen. Dit keer praten we dus over de kwaliteitscultuur.

De docententafel vindt plaats op donderdag 7 en donderdag 14 juni 2018 van 16.00 tot 18.00 uur. U bent vanaf 15.30 uur van harte welkom voor een kopje koffie of thee. U kunt zich hier inschrijven.

Wij zien u graag tegemoet op 7 juni (First Class Amersfoort) of 14 juni (ROC Mondriaan, Den Haag) 2018

https://aanmelden.mboacademie.nl/docententafel_bvmbo_kwaliteitsnetwerk_mbo2/inschrijfpagina.html