News & Events

Hans Voskamp neemt het stokje over van Kooske Franken.  Behalve het voorzitterschap van het platform zal hij ook deelnemen als coördinator aan het Practoraat rekenen.
HANS Voskamp stelt zich voor:

Hans Voskamp (48)

Ik ben sinds 2010 werkzaam in het MBO als rekendocent bij pedagogisch Werk, daarvoor als groepsleerkracht en intern begeleider in het basisonderwijs gewerkt.  Als rekendocent binnen het Deltion College werk ik graag vanuit de onderwijsbehoefte van de studenten. Het organiseren van een adaptief klassenmanagement geeft mij veel voldoening. Binnen Deltion heb ik bijlessen rekenen, Nederlands en Engels opgezet en laten groeien tot een vaste waarde in het tweedelijns zorgaanbod van Deltion. Ik heb drie jaar als toets constructeur bij Cito (3F COE) gewerkt.  Bij Deltion ben ik als rekenexpert lid van de regiegroep rekenen. Een van de speerpunten van ons beleid in de regiegroep is het beroepsgericht maken van het rekenaanbod zonder dat je het referentiekader uit het oog verliest!

Het realiseren van groei in het onderwijs geeft mij energie! Ik hoop dat we vanuit het platform rekendocenten van de BVMBO een bijdrage kunnen blijven leveren aan een stevig rekenfundament voor alle MBO studenten!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.