News & Events

Het Netwerk burgerschap mbo deelt kennis en ervaring over burgerschapsvorming op het mbo, onderhoudt een website met relevante informatie, organiseert netwerkbijeenkomsten en studiedagen en verstuurt nieuwsbrieven. Het Netwerk voert activiteiten uit onder verantwoordelijkheid van de MBO Raad met financiering van OCW.

      • Medewerkers van mbo scholen kunnen zich (kosteloos) aanmelden voor het Netwerk burgerschap mbo. Stuur een mail met je gegevens (school, adres, functie en eventueel telefoonnummer) naar: burgerschapmbo@mbodiensten.nl Je ontvangt dan voortaan automatisch de nieuwsbrieven van het Netwerk burgerschap.
      • De website van het Netwerk is onlangs in een nieuw jasje gestoken – zie: www.burgerschapmbo.nl Op deze website is – naast nieuws – ook materiaal te vinden, met praktijkvoorbeelden van zowel scholen als organisaties die met mbo scholen samenwerken.
      • Noteer alvast: Landelijke studiedag van het Netwerk burgerschap mbo: vrijdag 13 oktober in Ede. Thema dit jaar:  van visie naar praktijk

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.