News & Events

Wil jij invloed op de uitoefening van jouw werk als mbo-docent of instructeur? 

Wil jij meepraten over de toekomst en kwaliteit van jouw beroep en niet aan de zijlijn staan? 

Sta jij voor jouw kwaliteit als mbo-docent of instructeur? 

Doe dan met ons mee en geef input aan de meerjarenagenda ‘Professionals in beweging: samen sterk voor goed beroepsonderwijs’. 

Wij zijn met zo’n 34.000 mbo-docenten en instructeurs verantwoordelijk voor de uitvoering van goed en kwalitatief beroepsonderwijs. Iedere dag weer. Dat is een belangrijke en grote verantwoordelijkheid en dat willen we goed doen. Daarvoor is het nodig dat wij, docenten en instructeurs, onze stem laten horen en meedoen in de discussie over goed en innovatief beroepsonderwijs: in onze teams, in de scholen en ook landelijk. 

De BVMBO bestaat dit jaar acht jaar. Wij zijn trots dat we een positie binnen de sector hebben verworven. Wij zijn nu niet meer een toeschouwer maar we doen mee: de mbo-sector ziet ons als een gesprekspartner als het gaat om de professionele beroepsgroep. Dat moeten we benutten. 

Er komen veel uitdagingen op het beroepsonderwijs af die onherroepelijk gevolgen hebben voor ons beroep. Denk aan leven lang ontwikkelen, regionalisering, maatwerk, flexibilisering, krimp, noem maar op. Hoe zorgen wij er met elkaar voor dat wij ons werk goed kunnen blijven doen en ons professioneel kunnen blijven ontwikkelen? Daar willen we jouw mening over horen. 

Jouw stem telt dus meld je aan via deze LINK

Er wordt dan contact met je opgenomen. 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.