News & Events

Vanwege het overweldigend aantal inzendingen EN de fantastische kwaliteit, heeft de jury besloten om niet 5 prijswinnaars een waardebonnen van €50,00 te geven, maar liefst aan 9 winnaars! Een inzending heeft geen waardebon gewonnen, maar wel een eervolle vermelding gekregen. 

1e tot en met 9e prijs: 

1. Nathalie Veerkamp, Iris Blom, Tessa Goedhart, Martine van Eeden Petersman, Deborah aan de Wiel en Jet van Touw, 1e jaars studenten van Brood&Banket College Zadkine Rotterdam. 

De taart is een kapselbeslag gevuld met frambozen-aalbessen jam en vers geklopte slagroom. Hij is bedekt met rode marsepein, en gedecoreerd met slagroom rozetten en M&M’s. Pi is op twee manieren terug te vinden. Bovenop, in roze kapsel, staat Pi en rondom de taart staat hij uitgeschreven in chocolade. 

Wat een supermooie Pi-taart dames, jullie hebben een waardebon van €50,00 gewonnen! 

 

Roel Fluitman, ROC Midden Nederland 

Roel Fluiterman werkt bij ROC Midden Nederland bij B&A college Amersfoort opleidingen JAD (Juridisch administratieve dienstverlening) en hij heeft een rekenwedstrijd georganiseerd voor zijn studenten met als prijs deze wonderschone Pi-taart. Klas J18A heeft gewonnen en die staan ook op de foto. De taart is een simpele cake met een laag bakkers room en een laag kersen (in beide lagen) de taart is bedekt en versiert met marsepein. 

Behalve de leuke details zoals een marsepeinen passer en potlood, vond de jury het idee van de rekenwedstrijd heel leuk. Roel, gefeliciteerd met een waardebon van €50,00! 

2. Katinka de Maat, Infinity College Diemen 

De Pi-vormige Pi-zzataart is een slagroomtaart, gevuld met mandarijntjes en omhuld met botercreme. De “tomatensaus” is aardbeien jam, de “hamplakjes” zijn van marsepein, de “kaas” is witte chocoladehagelslag en de ananas is echt! 

De jury vond de Pi-zzataart een heel origineel idee dat mooi is uitgewerkt door Katinka en haar klas. Veel plezier met de waardebon van €50,00! 

3. Rumeysa Yildirim en Aleyna Somuncu, Zadkine Rotterdam 

Rumeysa en Aleyna hebben een koekjesdeeg taart gemaakt in de vorm van Pi en die prachtig versierd met chocolade rozen en aardbeien. Heel erg mooi, jullie hebben een waardebon van €50,00 gewonnen! 

4. Julia Fischbuch, Anne den Haan en Luna Brinkman, Zadkine Rotterdam 

Nog zo’n prachtige Pi-taart van het Brood & Banket College van Zadkine, jullie zijn goed bezig daar! Deze naked slagroomtaart met versgebakken biscuit, gele room, slagroom en een laagje aardbeienjam is met vers fruit afgewerkt. Julia, Anne en Luna hebbe het Pi teken van chocolade ook zelf gemaakt. Jullie mogen met recht trost zijn op deze mooie Pi-taart, van harte gefeliciteerd met de waardebon van €50,00! 

5. Giovanni Cousijnse en Francisca Weber, Zadkine Rotterdam 

Deze Pi-taart bestaat uit verschillende lagen en is gevuld met frambozen jam en slagroom. Boven op de taart liggen bosbessen aardbeien en kiwi. 

De taart zelf is een chocoladekapsel met daarop een pi vormige laag. 

Giovanni en Francisca schreven er nog bij dat ze hopen dat we “oneindig” van deze taart kunnen genieten. De jury loopt het water in de mond, daarom hebben jullie ook een waardebon van €50,00 gewonnen. Gefeliciteerd! 

6. Astrid van Hooff, Koninklijke Scholengemeenschap in Apeldoorn: 

Deze docent heeft met haar leerlingen maar liefst 8 Pi-taarten gebakken. Helaas was er geen taart meer over om bij de jury af te leveren. Deze zijn door de leerlingen zelf op gegeten. Dat is misschien maar beter ook voor de lijn van de jury Volgens Astrid waren de taarten heerlijk en wij vonden het een mooie collage. Van harte gefeliciteerd met de waardebon van €50,00! 

7. Rene Steenhoek, Willem van Oranje (6VWO) in Oud-Beijerland 

Rene heeft een originele pi-taart met kaarsjes ingestuurd. Een meisje uit zijn klas (in het midden) heeft bovendien een zwart een pi-T-shirt aan. 

Op het bord staat 3/14 1:59:26 PM, de datum en tijdstip waarop de foto is genomen. Beste Renee, vanwege de mooie Pi-taart en al die leuke details heb je een waardebon van €50,00 gewonnen, gefeliciteerd! 

8. Julius en Sven, Zadkine in Rotterdam 

Deze studenten van het Brood & Banketcollege van Zadkine hebben een taart gemaakt met slagroom, vers fruit en jam. Volgens Julius en Sven was de Pi-taart erg lekker en hadden we die echt moeten proeven want dan hadden we de Pi geproefd. Leuk bedacht jongens! Jullie hebben ook een waardeon gewonnen van €50,00. 

9. Hans Voskamp en Johan van den Akker, Deltion College in Zwolle 

Hans en Johan hebben een eervolle vermelding van de jury verdiend omdat dit enige taart was die ze ook echt heeft geproefd hebben. Het was een heerlijke hazelnoot schuimtaart in de vorm van de bekende cirkel. Goed gedaan mannen, volgend jaar graag weer! 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.