Activiteit

Verbeteragenda passend onderwijs - bijeenkomst regio Noord-Holland

15 02
2024
Donderdag 15 februari 2024
15:30 tot 18:00
Bijeenkomst
Profielfoto van Erna van Ophem
1 minuut lezen

Als vaste gesprekspartner van OC&W wil de beroepsvereniging de stem van de docent aan de gesprekstafel vertegenwoordigen. Het is daarom belangrijk dat de BVMBO van de collega’s in het veld voeding krijgt. 

De BVMBO organiseert, in samenwerking met het Kennispunt Passend Onderwijs van de MBO Raad, op 15 februari de BVMBO Regiobijeenkomst Noord-Holland. Het thema is de ‘Verbeteragenda Passend Onderwijs” van het ministerie van OC&W.  

De verbeteragenda wordt opgesteld door verschillende belangenverenigingen zoals Samen naar School en Iederin, maar wij SLB’ers en experts studentbegeleiding hebben er dagelijks mee te maken. Dit is het moment om je stem te laten horen, zodat jouw input meegenomen kan worden in het nieuwe beleid aangaande Passend Onderwijs. 

Door erbij te zijn kun je jouw praktijkervaring delen en heb je invloed op het aankomende beleid. De BVMBO geeft jullie geluid af aan het ministerie van OC&W en aan andere belangenorganisaties. Hiermee onderscheidt de BVMBO zich van de MBO Raad en AOB. 

Daarnaast is dit ook het moment om je te laten informeren over de aanstaande veranderingen. Doride de Bruijn van het Kennispunt Passend Onderwijs zal ons informeren. Daarna zullen Erna van Ophem en Renate Robert de dialoog begeleiden. De regiobijeenkomst wordt afgesloten met een netwerkborrel en indien gewenst een maaltijd.

Locatie

Cypreshout 95-99
1507 EK Zaandam

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om te kunnen zien wie zich aangemeld heeft en/of om je zelf aan te melden.