News & Events

Het aantal leden van de beroepsvereniging voor opleiders in het mbo groeit stevig door. In februari meldde zich het 750ste lid aan en het aantal leden gaat snel richting de 1.500.

Stephan de Wit, docent aan het Koning Willem I College, meldde zich enkele maanden geleden aan als lid van de bvmbo. Zijn belangstelling voor de vereniging was gewekt door berichten op de portal van het Koning Willem I College. Na afloop van een bijeenkomst over het MBO-manifest (inmiddels meer dan 2.000 keer ondertekend!) werd Stephan in het zonnetje gezet: hij bleek het 750ste lid van de vereniging te zijn. Cees Beeke, erelid van de beroepsvereniging, had bij zijn afscheid beloofd dat het 750ste lid een ballonvaart aangeboden zou krijgen.

Ambassadeurs
Voor Stephan de Wit was het cadeau een schot in de roos: ‘Dit is één van de dingen die nog op mijn bucketlist stonden. Altijd heb ik tegen mijn vrouw gezegd: “Als je niets weet voor mijn verjaardag, doe dan maar een ballonvaart!” En nu kreeg ik dus een tegoedbon vanwege mijn lidmaatschap van de bvmbo.’ Naast Stephan kreeg ook Laura Pérez van het Deltion College een ticket voor de ballonvaart, vanwege haar inspanningen als bvmbo-ambassadeur.

Op naar 1.500
Erevoorzitter Cees Beeke heeft beloofd dat ook het 1.500ste lid van de bvmbo een ballonvaart aangeboden krijgt. Stephan de Wit roept dan ook zijn collega’s op lid te worden van de beroepsvereniging: ‘Natuurlijk niet alleen om een ballonvaart te winnen, maar om een gezamenlijke stem te creëren waarmee we invloed kunnen uitoefenen.’ Volgens Marjolein Held, voorzitter van de bvmbo, nadert het moment van de nieuwe ballonvaart snel.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.