News & Events

In maart zijn wij meteen gestart met online onderwijs vanuit huis. Vele collega’s vonden het lastig in de digitale omgeving. Ik zag het vooral als een uitdaging om mijn digitale tools op te schroeven. Ieder team heeft een plan gemaakt waarop zij studenten wilden bereiken en op welke manier zij lessen wilden aanbieden in deze coronatijden. Binnen het team Bloem, Groen en Styling van Curio hebben we ervoor gekozen om de studenten zoveel mogelijk zelfstandig te werken. Hiervoor ben ik mezelf gaan verdiepen in de tool LOOM (https://www.loom.com/ ) , die ik door Giel een collega ambassadeur heb ontdekt. In mijn ambassadeursrol is het van belang om kennis te delen en collega’s op de hoogte te brengen van tips en tools om het onderwijs plezierig en werkbaar te maken/houden. Ik heb een mail opgesteld voor mijn collega’s van Curio en hun hulp aangeboden om het te leren gebruiken.

Op deze website tref je ook de filmpjes aan van Giel over deze tool.
Mocht je hulp nodig hebben laat het me weten. Ik ben inmiddels ervaren in het werken met LOOM.

Amanda Schouw
Docent Bloem, Groen en Styling
Curio VGG Breda

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.