Nieuwsbericht

Aankondiging Onderwijsteam van het Jaar verkiezing 2023

Op initiatief van de AOb en de BVMBO wordt op maandag 15 mei 2023, voor de vierde maal de prijs voor het ‘Onderwijsteam van het Jaar’ uitgereikt.

Profielfoto van Giel Kessels
21 november 2022 | 1 minuut lezen

Onderwijsteam van het jaar 2023

Op initiatief van de AOb en de Beroepsvereniging opleiders MBO (BVMBO) wordt op maandag 15 mei 2023, voor de vierde maal de prijs voor het ‘Onderwijsteam van het Jaar’ uitgereikt. De prijs wordt tijdens het ‘Dit is mbo Ambassadeursgala’, uitgereikt aan het team dat dit jaar een bijzondere prestatie, een innovatieve oplossing voor een knellend probleem heeft gevonden of een bijzonder initiatief heeft ontwikkeld waardoor de kwaliteit van het onderwijs aanwijsbaar versterkt en verbeterd is. Dit kan zijn op het gebied van didaktiek, BPV-organisatie, Taal en Rekenen, examinering, samenwerking met het bedrijfsleven, studieloopbaanbegeleiding enz. 
Iedereen die te maken heeft met het #mbo (#docenten, #teams, #teamleiders, #studenten, #bedrijven, #ouders) kan een #onderwijsteam nomineren.
Bent u bijvoorbeeld zo’n docent die vindt dat het team waar u deel van uitmaakt, een geweldige prestatie heeft geleverd en dat dit gedeeld moet worden met heel Nederland?
Meld dit team dan tot en met vrijdag 20 januari, 23.59 uur door het formulier van deze link (https://lnkd.in/eay59z7g) in te vullen of door de QR-code te scannen.

De aangemelde onderwijsteams krijgen na 20 januari de opdracht om hun bijzondere prestatie toe te lichten per video-opdracht. Een beroepsjury van docenten selecteert vervolgens de 10 meest opvallende en beste inzendingen. Deze 10 teams krijgen de kans om door middel van een openbare pitch in maximaal 5 minuten te laten zien waar zij trots op zijn. Op basis van deze pitch maakt een jury bestaande uit een docent, een student, lid van een CvB en een vertegenwoordiger van een leerbedrijf de top 3 bekend en kiest een winnaar. De winnaar wordt tijdens het 'Dit is mbo Ambassadeursgala’ op 15 mei 2023 bekend gemaakt. Het gala is ook online te volgen via YouTube.com/ditismbo. 
Het winnende team mag zich een jaar lang Onderwijsteam van het jaar noemen. Naast de eeuwige roem ontvangt het team een mooie award.

Met vriendelijke groet,
Organisatie ‘Onderwijsteam van het jaar 2023’
Namens AOb en BVMBO

Voor vragen over de verkiezing kunt u contact opnemen met:
Giel Kessels
Giel.kessels@bvmbo.nl
06 31675373