News & Events

Ook de BVMBO is bij de Dag van het mbo!

Maandag 19 november 2018 vieren we de Dag van het mbo in het Orpheus Theater Apeldoorn. In de ochtend en in de middag kun je presentaties en workshops volgen van sprekers uit het onderwijs en het bedrijfsleven. De BVMBO verzorgt ook een workshop. Kom je ook?

Eerst kennis en inspiratie…
De Dag van het mbo is een festival voor het hoofd en het hart. Je kunt er terecht voor presentaties en workshops uit het onderwijs en het bedrijfsleven. Thema’s en ontwikkelingen die op dit moment het middelbaar beroepsonderwijs kleuren komen aan bod, zoals bijvoorbeeld lob, hybride leeromgevingen, beroepsbeeld van de mbo-docent, etc. Op verschillende hotspots kun je één op één in gesprek met een vakinhoudelijke deskundige en die vragen stellen die je altijd al eens had willen stellen.

Waar vind je ons?

Benieuwd naar onze bijdragen aan de Dag van het mbo? Je leest het in onderstaand schema:

Tijd Omschrijving Locatie
14.15 – 15.15 Preview Beroepsbeeld mbo-docent Hotspot 3

… daarna het gala! 

Na het inhoudelijke gedeelte kun jij je opmaken voor het daverende slotakkoord van de Dag van het mbo: het feestelijke gala waarin de mbo-ambassadeurs van het jaar gekozen worden. Vijf prijzen worden uitgereikt: de Berg Award, de Impact Award mbo, Beste Praktijkopleider, Beste Leerbedrijf en Landelijke Ambassadeur mbo.

Aanmelden

Voor het inhoudelijke gedeelte en/of het gratis gala kun je hier aanmelden: https://www.dagvanhetmbo.nl/tickets/.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.