News & Events

Als beroepsvereniging geloven wij dat we zelf verantwoordelijk zijn voor het vakmanschap van onze beroepsgroep van mbo-opleiders. Dat we samen de regie moeten nemen om bij te dragen en vorm te geven aan goed middelbaar beroepsonderwijs. 

Wij trokken daarom de afgelopen paar maanden het land in om met opleiders in gesprek te gaan en ideeën op te halen voor het vormen van een sterke beroepsgroep. Thema’s als vakmanschap, invloed hebben, kennis delen, regie nemen en onze stem gebruiken staan hierbij centraal. Tijdens deze preconferentie presenteren we de uitkomsten van deze tour door het land. 

Iemand die ons in dit proces heeft bijgestaan is Matthijs Bobeldijk. Hij is aanjager van de betekeniseconomie, ontwikkelaar van de Purpose Case en auteur van het boek IMPACT ‘zet vanuit de Purpose Case de wereld naar je hart’. Dit boek ziet op 6 maart 2020 het levenslicht.

Matthijs zal tijdens deze Preconferentie ingaan op hoe je met een frisse blik de uitdagingen in ons beroepsonderwijs van morgen en overmorgen op een duurzame manier het hoofd kan bieden. Zijn expertise is bij veel projecten in publliek-privtaat samenwerken (pps) en hybride beroepsonderwijs ingezet. Meer informatie kan je vinden via https://www.newbusinesslab.com 

Voor wie: mbo-opleiders en alle andere professionals in het beroepsonderwijs

Woensdag 1 april 2020, voorafgaand aan De CVI Conferentie 2020 “Steek je nek uit”

Locatie: Wildlands en Atlas Theater in Emmen

09.30 – 10.00 uur ontvangst met koffie

10.00 – 12.00 uur Preconferentie BVMBO 

Kosten deelname aan deze Preconferentie is 60 euro inclusief lunch

Aanmelden kan HIER via de CVI Databank

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.