News & Events

Nog een paar weken en dan is het zover: de conferentie Onderweg met keuzedelen. We hopen dat jij er ook bij bent! Het definitieve programma is inmiddels bekend. Dus wil jij een opfrisser in de basics van keuzedelen, of in gesprek met collega’s? Meld je aan!

De organisatie is trots dat het grootste deel van het programma door scholen verzorgd wordt. Zo’n 30 sessies worden door een brede vertegenwoordiging van scholen georganiseerd! Zij gaan samen met jou aan de slag of in gesprek om kennis en ervaringen te delen. Naast scholen zijn OCW, SBB, de Inspectie, MBO Raad en Herziening MBO aanwezig om input op te halen en samen vooruit te kijken. Daarnaast is de marktplaats een belangrijk onderdeel van het programma. Op de marktplaats kun jij samen met collega’s en leveranciers in gesprek om te komen tot concrete plannen voor les- en examenmateriaal voor keuzedelen. Zien we elkaar op 13 oktober bij het Postillion in Bunnik?

Meer weten?
Wil je meer weten over de conferentie Onderweg met keuzedelen? Lees dan verder op de website of neem contact op met de organisatie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.