News & Events

Uitnodiging

De Beroepsvereniging Opleiders MBO (BVMBO) werkt aan een meerjarenagenda voor een sterke beroepsgroep. Wij nodigen u uit om mee te doen.

Wij geloven dat we zelf verantwoordelijk zijn voor het vakmanschap van onze beroepsgroep. Dat we samen de regie moeten nemen om bij te dragen en vorm te geven aan goed en innovatief middelbaar beroepsonderwijs. Om deze doelen te bereiken en invloed te hebben willen we, met elkaar, een meerjarenagenda maken waarin we met initiatieven komen die hieraan bijdragen!

Via vijf vragenlijsten en tien Versnellingskamers wil de BVMBO een gedegen beeld krijgen van wat er speelt in de beroepsgroep en wat voor ideeën en initiatieven er zijn. De vragenlijsten behandelen elk een eigen thema: Vakmanschap, Invloed, Kennis Delen, Regie en Gebruik mijn stem. De Versnellingskamers zijn bijeenkomsten waar op basis van de online input gezamenlijk ideeën, activiteiten en initiatieven bedacht worden die bijdragen aan een sterke en trotse beroepsgroep.

Ook van niet-opleiders willen we graag weten hoe ze denken over deze thema’s. De vragenlijsten zijn vanuit uw eigen perspectief in te vullen. Aan het einde van de lijst kunt u uw functie aangeven. Ook is het mogelijk om mee te doen aan een Versnellingskamer op 5 maart. Op 1 april tijdens een pre-conferentie in Emmen presenteren wij het resultaat. 

Wij nodigen u uit op mee te doen! Dit kan door het invullen van de vragenlijsten of deelname aan de Versnellingskamer. Wij waarderen het ook als u meehelpt om onze oproep te verspreiden in uw (onderwijs) organisatie. Specifiek materiaal voor de onderwijsteams is ook beschikbaar bij ons (info@bvmbo.nl). 

Versnellingskamer – 5 maart 2020 

Tijd: 16.00-18.00 uur

Locatie: MeetINoffice; Polanerbaan 13H Woerden

Aanmelden: via deze link 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.