News & Events

Het Platform Rekendocenten en het practoraat Rekenen organiseert in 2019 in samenwerking met het Platform Rekendocenten de 4e editie van de wedstrijd: Beste Rekenidee mbo!

Heb jij een goed voorbeeld van een motiverende rekenactiviteit of loop jij al langer rond met een idee om rekenen beroepsgerichter en motiverender te maken? Doe dan mee! 

Prijs: 3 winnaars winnen een toegangsticket en reis- en verblijfkosten voor de 26e internationale rekenconferentie ALM van 7 tot en met 10 juli 2019 in Lund Zweden!

Wat moet je doen:

Stuur tussen wereld PI dag 14 maart en 13 mei 2019 je beroepsgerichte, motiverende rekenactiviteit in naar besterekenideembo@bvmbo.nl 

De inzending wordt beoordeeld op originaliteit, of het motiverend, inspirerend en overtuigend is, of het idee goed uitgewerkt, uitvoerbaar en opschaalbaar is en de mate van beroepsgerichte- of beroepsspecifieke context.

 

De jury bestaat uit:

Mirjam Bos; practoraat Rekenen

Johan van den Akker; practoraat Rekenen

Dirk Megens, winnaar van 2018; ROC Nijmegen

Dimitri Verzijl, winnaar van 2018; Albeda Rotterdam

Disclaimer

De prijswinnaars ontvangen een prijs ter waarde van ongeveer €1.000,-. De prijs bestaat uit een retourticket Lund Zweden, 3 hotelovernachtingen en 3 dagen toegang tot de ALM conferentie. Dit is inclusief ontbijt, lunch en conferencediner. Kosten voor eten, drinken en persoonlijke uitgaven zijn voor eigen rekening. Inzendingen kunnen voor publicitaire doeleinden gebruikt worden en worden gepubliceerd op de website van het Practoraat Rekenen en de BVMBO. Prijswinnaars worden in de gelegenheid gesteld hun winnende idee te presenteren op de ALM. Commerciële partners zijn uitgesloten van deelname. 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.