samen sterk voor goed MBO!

De BVMBO geeft opleiders een stem en daarmee invloed. Wij bundelen onze krachten, vanuit een landelijk netwerk, als een sterke en trotse beroepsgroep. Zo nemen wij samen verantwoordelijkheid voor ons vakmanschap, wij nemen de regie en dragen bij aan goed middelbaar beroepsonderwijs.

Nieuws

Nieuws

Onderwijsteam van het Jaar

1 week geleden

Onderwijsteam van het jaar 2024

Nieuws

Welke instrumenten kunnen docenten gebruiken om hun pedagogisch handelen te evalueren?

4 weken geleden

Van vragenlijsten tot observaties, met welke instrumenten kunnen docenten hun pedagogisch handelen evalueren? De Kennisrotonde zocht het uit!

Nieuws

PIM IS GELANCEERD!

1 maand geleden

​PIM IS GELANCEERD!

Nieuws

Stappenplan Stagematching gepubliceerd

1 maand geleden

Begin oktober is het ‘Stappenplan Stagematching’ gepubliceerd. Stagematching is één van de maatregelen in het Stagepact mbo gericht op het...

Over BVMBO

De BVMBO geeft opleiders een stem en daarmee invloed. Samen nemen wij verantwoordelijkheid voor ons vakmanschap; wij nemen de regie en dragen bij aan goed middelbaar beroepsonderwijs. Dit doen wij onder andere door de dialoog te organiseren, kennis te delen, samen producten te ontwikkelen (ook met externe partners), knelpunten te agenderen en invloed uit te oefenen.

 Zo bundelen wij onze krachten, vanuit een landelijk netwerk, als een sterke en trotse beroepsgroep

Lees meer over ons

Aankomende evenementen

14 12
2023
Agenda

Kom naar het BVMBO event "De aardige, vaardige en waardige docent"

3 maanden geleden

Op zoek naar een unieke kans om je professionele ontwikkeling te stimuleren, inspiratie op te doen en je netwerk uit te...

42 mensen gaan
14 12
2023
Agenda

burgerschapseisen

1 maand geleden

platform Burgerschap

Thema: nieuwe kwaliteitseisen burgerschap

14 december 2023, BVMBO opleidersdag, Amersfoort ...

8 mensen gaan
29 05
2024
Agenda

Save the date - CVI Conferentie 2024

6 maanden geleden

Na de succesvolle en volledig uitverkochte CVI Conferentie 2023 organiseert het CVI in 2024 wederom

Dé CVI Conferentie...

Wat kan je doen op MBO Connect?

Wat is MBO Connect?
De eerste en enige online landelijke community van, voor en door opleiders in het mbo. Hier vind je relevante vakinformatie en kan je netwerken met collega's uit hele land.
MBO Connect app
Met de MBO Connect app heb je alle informatie bij de hand. Je krijgt updates binnen en kan op ieder moment jouw nieuwsupdates delen.
Powered bij BVMBO
BVMBO ontwikkelt en beheert MBO Connect omdat een sterke verbinding en onderling contact zorgt voor een sterke beroepsgroep. De BVMBO doet nog veel meer om de beroepsgroep te versterken en bij te dragen aan goed middelbaar beroepsonderwijs.

Ook meedoen? Meld je vandaag nog aan!

Collectief lidmaatschap MBO Connect

Als jouw onderwijsinstelling een collectief lidmaatschap heeft afgesloten, is het gebruik van MBO Connect voor jou gratis.

Maak gelijk een account aan via de gele MBO Connect knop bovenin en profiteer vandaag al van de voordelen die de community biedt

€0 excl. lidmaatschap BVMBO

Individueel lidmaatschap MBO Connect

Heeft jouw school geen collectieve overeenkomst gesloten met BVMBO voor het kosteloos aanbieden van MBO Connect aan haar opleiders, dan kan je als je BVMBO lid bent en tevens opleider zelf een lidmaatschap voor MBO Connect afsluiten. 

De kosten zijn bij de meeste scholen te declareren als professionaliseringskosten.

€50 per jaar (excl. lidmaatschap BVMBO)

Lidmaatschap BVMBO

Voor slechts 12 euro per jaar steun je niet alleen de BVMBO, maar geef je jezelf ook een stem bij belangrijke ontwikkelingen zoals de werkagenda en de bekwaamheidseisen

€12 per jaar