Activiteit

burgerschapseisen

14 12
2023
Donderdag 14 december 2023
13:00 tot 17:00
Evenement
Profielfoto van Erna van Ophem
1 minuut lezen

platform Burgerschap

Thema: nieuwe kwaliteitseisen burgerschap

14 december 2023, BVMBO opleidersdag, Amersfoort      

Het platform Burgerschap organiseert 3 opvolgende bijeenkomsten voor alle leden en mbo burgerschapsopleiders. Als vaste gesprekspartner van OC&W wil de beroepsvereniging de stem van de docent aan de gesprekstafel vertegenwoordigen. Het is daarom belangrijk dat de BVMBO van de collega’s in het veld voeding krijgt.

De BVMBO presenteert op de BVMBO Opleidersdag 14 december haar visie en standpunten op basis van de dialoogsessies op 19 oktober en 9 november.

Op basis van jullie input heeft de BVMBO haar huidige visie aan gesloten op jullie verwachtingen en standpunten. De BVMBO geeft jullie geluid af aan het ministerie van OC&W en aan andere belangenorganisaties. Hiermee onderscheidt de BVMBO zich van een MBO Raad en AOB.

Wij zijn erg benieuwd wat jij vindt van onze visie op het nieuwe burgerschapsonderwijs.  Kom je ook naar de BVMBO Opleidersdag? Aanmelden kan onderaan dit bericht.

Twee van de drie bijeenkomsten hebben plaats gevonden op 19 oktober 2023 in Hoorn en 9 november 2023 online. Meer weten? Neem contact op met Erna van Ophem (E.A.M.vanOphem@horizoncollege.nl) of Janice Sewraj (j.sewraj@zadkine.nl). 

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om te kunnen zien wie zich aangemeld heeft en/of om je zelf aan te melden.