Activiteit

BVMBO-OCW Onderwijscafe Stagepact (ook online te volgen)

23 03
2023
Donderdag 23 maart 2023
15:00 tot 17:00
Bijeenkomst
Profielfoto van Janice Sewraj-Bahrouch
1 minuut lezen

De beroepsvereniging in het mbo, de BVMBO, heeft de afgelopen maanden onderhandeld met onder andere de MBO-raad, OCW, S-BB, Job, NVG, en VNO over de mbo werkagenda en het stagepact. Bij beide processen zijn pittige onderhandelingen gevoerd om de belangen van docenten en de kwaliteit van het onderwijs en van ons vak en beroep te waarborgen.​​​​​​​​​​​​​​

Inmiddels zijn de Werkagenda en het Stagepact een feit. We zijn als beroepsvereniging trots op dit mooie resultaat. Lang niet alles waar wij als beroepsvereniging voor staan is opgenomen, maar een eerste stap is gezet. We gaan nu de volgende fase in, namelijk met betrokken partijen werken aan de verdere vormgeving van de monitoring Werkagenda en Stagepact.

Er bereiken ons vanuit verschillende hoeken allerlei vragen. In dat kader en met het oog op goede communicatie en duidelijke voorlichting organiseren wij een BVMBO-OCW Onderwijscafe met als thema het Stagepact. Iedereen met interesse voor de Beroeps Praktijk Vorming is welkom. Aanmelden kan voor 20 maart 2023 via j.sewraj@zadkine.nl. Let op, online aansluiten behoort tot de mogelijkheden.

Thema: Stagepact

Wanneer: 23 maart 2023

Waar: Sportlaan 15, Spijkenisse

Tijd:15:00u-17:00u

Programma: 

Korte introductie door OC&W
Inhoud stagepact
Status stagepact
Verdere fasering

Locatie

Sportlaan 15
3202 VW Spijkenisse

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om te kunnen zien wie zich aangemeld heeft en/of om je zelf aan te melden.