Nieuwsbericht

Ontmoet stichting Guruz!

Profielfoto van Andries Knol
27 maart 2024 | 1 minuut lezen

Wij zijn een rockende (non-profit) stichting en focussen ons op het verkleinen van het kennisgat tussen het mbo en de arbeidsmarkt. Want wat zien wij?

De arbeidsmarkt ontwikkelt en verandert met de dag terwijl lesmethodes vaak gemaakt zijn voor jarenlang gebruik. En dáárom maken wij in samenwerking met de leukste Nederlandse werkgevers online gastcolleges voor het mbo! Goeroes van bijvoorbeeld de NS en KPN maar ook Hydro, Ministerie van Defensie, Flynth, AAE, én VDL vertellen en laten zien, in gastcolleges van 20 minuten, wát hun vak nou precies inhoudt. Mbo-docenten kunnen vervolgens gemakkelijk een les om het gastcollege bouwen en zo krijgen studenten een concreet beeld van hun toekomstige stage of baan én ontwikkelen zij kennis en vaardigheden over verschillende thema's in hun sector. 

De gastcolleges zijn gratis en onbeperkt te bekijken voor álle mbo-docenten en studenten!! De werkgevers betalen namelijk voor de producties zodat studenten vervolgens de kennis van vandaag en morgen ontvangen én een beter beeld krijgen van Nederlandse werkgevers. Mooi toch?! Je meldt je gemakkelijk en snel aan via de link: https://www.guruz.nl/aanmelden en kiest een gastcollege waar jij en de klas geïnteresseerd in zijn. 

 

Nieuwsgierig naar meer? Ik kom als Projectmanager Onderwijs graag eens langs om meer te vertellen of input te verzamelen voor nieuwe gastcolleges!

Tot ziens en vriendelijke groeten,

Lynn Wildeman | Projectmanager Onderwijs
lynn@guruz.nl