Nieuwsbericht

Eventdag bij Automotive: Tof onderwijs!

Profielfoto van Giel Kessels
19 juni 2024 | 1 minuut lezen

Vandaag is er een Eventdag bij het Summa Automotive. Onderdelen zijn: Een elektrische skelterrace, workshops van diverse bedrijven, zeepkistenraces en een heuse autoveiling.

Studenten Autotechniek hebben voor de elektrische skelterrace een elektrische aandrijflijn op een skelter gemaakt en houden hier races mee. Een waar spektakelstuk deze dag!

Studenten van Automotive Engineering gaan zometeen met een zelfgemaakte zeepkist een ramp af. Er wordt zeer kort voor de start nog hard aan sommige zeepkisten gewerkt.

Studenten van Manager Mobiliteitsbranche gaan vanaf 15 uur maarliefst 15 auto's veilen! De auto's zijn aangekocht en opgeknapt door 1ste jaar studenten Autotechniek. De 4de jaars studenten hebben de 1ste jaart studenten begeleid en de 4de jaars studenten zijn vorige week met een aantal auto's op roadtrip geweest naar Duitsland. Hoe mooi, innovatief en uitdagend kan onderwijs zijn?

 

Dit is echt onderwijs! Zo ontzettend gaaf én leerzaam!!! Genieten dit. Daarom is Mbo-docent het gaafste beroep wat er is!!!

Het mbo is een feest!

Profielfoto van Giel Kessels
4 weken geleden
Profielfoto van Giel Kessels
4 weken geleden

En de filmpjes van de evenementen:
https://www.youtube.com/watch?v=Rmaynecr9Vs: Scrapheap Challende --> Elektrisch aangedreven skelters.
https://www.youtube.com/watch?v=AKjOUswU_0E: Zeepkistenrace.
https://www.youtube.com/watch?v=moNNLvCFtvA: Roadtrip van Summa Wheeler Dealers.

Het filmpje van de autoveiling zal ook nog worden toegevoegd aan ons YouTube-kanaal: https://www.youtube.com/@summaautomotive5325/videos