Nieuwsbericht

TIAS Master of Science opleiding voor mbo docenten

Profielfoto van Andries Knol
23 februari 2023 | 1 minuut lezen

Beste (Senior) Docent,


Vanuit TIAS hebben we een mooie en betekenisvolle opleiding voor senior docenten in mbo en hbo ontworpen. De TIAS Master of Science is intussen geaccrediteerd. We hebben besloten die modulair aan te gaan bieden waardoor deze goed te combineren is met een baan in het mbo of hbo. Inmiddels zijn we zo ver dat we eind september 2023 eerste advanced program kunnen aanbieden en wel over kwaliteit van onderwijs, de vernieuwingen op dit vlak en de vragen die dit oproept. Zowel in het mbo (de discussie over een nieuw kwaliteitssysteem) als in het hbo (instellingsaccreditatie) is dit in onze ogen een relevant en actueel thema. Dat is ook de reden dat we dit advanced program als eerste aanbieden. In een vervolgstap beogen wij dit advanced program en de vervolgprogramma’s (innovatie, ontwerpen, implementatie) modulair onderdeel te laten zijn van de volledige master.


De Master of Science Degree kan invloed hebben op het promoveren tot expert-docent (Ld).


Mocht je geïnteresseerd zijn en/of je collega’s hierop attent willen maken, dan vind je dat in de brochure van de opleiding: https://brochures.tias.edu/nl-onderwijskwaliteit
De prijs van deze opleiding is € 6.200 (wij zijn vrijgesteld van BTW)
Voor vragen of een vrijblijvend adviesgesprek kun je terecht bij collega Esther van Zijp
We denken dat we een mooi programma hebben ontwikkeld dat instellingen en professionals kan ondersteunen bij de vernieuwing en versterking van het kwaliteitsbeleid. We horen graag of je geïnteresseerd bent.


Met vriendelijk groet,
Marc Vermeulen en Henny Morshuis
Nieuw Advanced Program Onderwijskwaliteit en Vernieuwing in het mbo en hbo bij TIAS