Nieuwsbericht

Top 10: Onderwijsteam van het jaar verkiezing 2023

Profielfoto van Giel Kessels
15 maart 2023 | 2 minuten lezen

Voor de vierde keer wordt de verkiezing tot Onderwijsteam van het Jaar georganiseerd (#OvhJ). Deze verkiezing is het initiatief van de Beroepsvereniging opleiders MBO (BVMBO) en de AOb. Het winnende team wordt bekend gemaakt op het Ambassadeursgala van Dit is mbo. Daar worden onder andere het Beste leerbedrijf, de Beste praktijkopleider, de Landelijke  Ambassadeur mbo en het Onderwijsteam van jaar bekend gemaakt. Het gala gaat te volgen zijn via een livestream en vindt plaats op 15 mei 2023 in Theater & Congres Orpheus in Gemeente Apeldoorn.

Meer dan 45 teams hebben zich aangemeld om kans te maken op deze titel. De beroepsjury heeft hieruit 10 teams geselecteerd. De top 10 teams gaan een pitch verzorgen op 19 april bij de AOb in Utrecht. Ook deze pitches zijn live te volgen.

De beroepsjury, bestaande uit opleiders van verschillende mbo instellingen en opleidingen, viel vooral de grote diversiteit van scholen, vakgebieden en teamactiviteiten op. De beeldopdracht straalt enorm veel creativiteit én (beroeps)trots uit!

De 10 genomineerden teams in alfabetische volgorde zijn:
DVL niveau 2 van Drenthe College
Haarverzorging van ROC Amsterdam
Logistiek en Transport van Het VISTA college
Loopbaan Expertise Team van Aventus
Team Apothekersassistente van Summa College
Team Audicien van Deltion College
Team Groen van Yuverta
Team Veiligheidscollege van ROC Amsterdam
Travel, Leisure & Hospitality van Deltion College
Uiterlijke verzorging Schoonheidsspecialisten van ROC Tilburg

De flexibiliteit, creativiteit en doorzettingsvermogen maken dat wij als organiserende partijen erg trots zijn op het mbo en in het bijzonder op de teamprestaties die de onderwijsteams geleverd hebben!


Namens de organisatie van ‘Onderwijsteam van het jaar verkiezing’

Activeer om grotere afbeelding te bekijken,

Geen alternatieve tekst opgegeven voor deze afbeelding