Nieuwsbericht

Hoe moet je een Comeniusbeurs aanvragen?

Profielfoto van MBO Connect Redactie
3 oktober 2023 | 1 minuut lezen

Voor docenten die een Comeniusbeurs voor het mbo willen aanvragen, is er een schrijfprogramma ontwikkeld door Hoger Onderwijskunde. Docenten leren tijdens dit schrijfprogramma alles over een goede aanvraag en passen het direct toe op hun eigen aanvraag. Dit schrijfprogramma is gratis beschikbaar voor mbo-docenten: Comeniusbeurs Schrijfsessies – Hoger Onderwijskunde.

Aanvragen kunnen worden ingediend door onderwijsprofessionals werkzaam aan bekostigde instellingen voor middelbaar beroepsonderwijs in Nederland.

De Teaching Fellow heeft met het voorgestelde project impact op de eigen studenten en/of praktijkpartners en directe collega’s. In het dagelijks werk als docent, studieadviseur, stagecoördinator, etc. heeft de Teaching Fellow zelf direct contact met de studenten die het onderwijs volgen dat in het project wordt vernieuwd.

De Teaching Fellow heeft ten minste twee jaar onderwijservaring in het middelbaar beroepsonderwijs en toont ambitie in de eigen ontwikkeling als onderwijsprofessional. Hij/zij krijgt daartoe de mogelijkheid door op projectbasis een vernieuwing door te voeren, nieuwe inzichten op te doen en zich zo te ontwikkelen tot erkende onderwijsvernieuwer in het eigen vakgebied (specifiek de opleiding).

 

Het subsidieplafond voor deze call for proposals bedraagt in totaal 1,4 miljoen euro. Binnen deze call for proposals worden naar verwachting maximaal 28 aanvragen toegewezen.

Voor meer info klik hier

Profielfoto van Giel Kessels
8 maanden geleden
Profielfoto van Giel Kessels
8 maanden geleden

Mooi hoor!
Dank je wel voor het delen ook. Ik ga me eens verdiepen in de aanvraagmogelijkheid.