Nieuwsbericht

PIM IS GELANCEERD!

PIM IS GELANCEERD!

Sinds een aantal jaren wordt onderzoek en een onderzoekende houding gezien als essentieel voor het verbeteren van de kwaliteit van ons onderwijs.

Profielfoto van Giel Kessels
3 november 2023 | 2 minuten lezen


PIM IS GELANCEERD!

Sinds een aantal jaren wordt onderzoek en een onderzoekende houding gezien als essentieel voor het verbeteren van de kwaliteit van ons onderwijs. Ook in het mbo. Daarom zijn er steeds meer mbo docenten die naast hun baan als docent, promoveren. Voor deze groep promovendi is PIM opgericht. Het netwerk voor Promoveren In het Mbo.

PIM verbindt mbo-promovendi en mbo-professionals met de ambitie om te promoveren. Binnen het netwerk leert men van elkaar, staat het belang van onderzoek in het mbo centraal en wordt deze groeiende groep professionals met elkaar verbonden.

Volg ons via https://lnkd.in/eDSy7VXF
Aanhaken? Neem contact op met onze voorzitter Marleen Hofland-Mol.

Giel KesselsBart Kleine Deters,  Christian de Kraker and Fatih TasdibiTina van WouwRick SchonewilleMarijke van de Sande - Dekkerscharlotte leijsJan Jacobs Jacob KoolstraMarjanne HagedoornSabine Joosten (MEd)Jan JacobsHenk TijssenJeannet Sanderse MEdAlice MiddelkoopDaisy Schrama-BeelenRahmat PeypersJørgen van Waes 🥳