Nieuwsbericht

Enquête duurzame skills door Goldschmeding Foundation

Profielfoto van Andries Knol
26 maart 2024 | 2 minuten lezen

Duurzame skills, wat vind jij? Vul de enquête in!

Onderzoek van de Goldschmeding Foundation over duurzame vaardigheden in het mbo   

De Goldschmeding Foundation doet onderzoek naar de behoeften van mbo-docenten en studenten als het gaat om duurzame skills. Jouw input is hierbij van onschatbare waarde. Door deel te nemen aan onze korte vragenlijst, help je ons om het onderwijs zo vorm te geven dat het onze studenten optimaal voorbereidt op de toekomstige uitdagingen. En het mooie is: het kost slechts 10 minuten van je tijd. Klik hier om jouw inzichten met ons te delen, jouw bijdrage kan het verschil maken in hoe we toekomstige generaties opleiden.

De wereld om ons heen verandert in een rap tempo, met ontwikkelingen zoals artificial intelligence, vergrijzing en de overgang naar duurzame energiebronnen. Deze veranderingen hebben ook grote invloed op de skills die nodig zijn op de arbeidsmarkt. Het is daarom belangrijk om te kijken hoe we vandaag kunnen leren voor de wereld van morgen, en dat noemen we duurzame skills. Lees hier meer over het onderzoek

De Goldschmeding Foundation is een filantropisch fonds dat zich inzet om de manier waarop mensen werken én samenwerken blijvend te veranderen, vanuit de overtuiging dat we er allemaal baat bij hebben als we meer naar elkaar omkijken.  

Met kennis, donaties en haar netwerk ondersteunt de Goldschmeding Foundation kansrijke initiatieven die met aantoonbaar resultaat laten zien hoe het anders kan. Samen werken we aan blijvende verandering voor een inclusieve arbeidsmarkt, duurzaam werk en een menswaardige economie.  

 

Samen werken aan beter.   

Profielfoto van Rob van Seters
3 weken geleden
Profielfoto van Rob van Seters
3 weken geleden

Ingevuld. En aan het einde van de vragenlijst bij "overige" ingevuld dat de vragenlijst tot mij is gekomen via de BVMBO. (Als iedereen dat doet.....  :-)